Hotels, campings, chambres d’hôtes en huuraccommodaties in de Loire Vallei

Hotels, campings, chambres d’hôtes en huuraccommodaties in de Loire Vallei Hotels, campings, chambres d’hôtes en huuraccommodaties in de Loire Vallei

Het is prettiger weggaan als je weet dat je goed ontvangen zal worden… Trouw aan zijn gastvrije reputatie is het voor de Loire Vallei een plezier om u te mogen ontvangen; of u nu heerlijk samen, met vrienden of met het gezin de kastelen komt bezoeken. En omdat wij het beste willen geven, zal de Loire Vallei u zo veel mogelijk plezier doen!

En daarom biedt Touraine een groot aanbod aan accommodaties: voor elk wat wils en voor ieder budget, rustig op het platteland of in het geanimeerde centrum van Amboise, Azay-le-Rideau, Chinon, Loches, Tours… Hotels, gîtes, chambres d’hôtes, campings, toeristische residenties, kasteelhotels, houten woonwagens of hangende kamers; u zegt het maar!

De betovering van een nacht in een kasteelhotel

Touraine telt een kleine twintig van deze prachtige kasteelhotels. Ruime, gezellige kamers, terras met uitzicht over het park, tot in de puntjes verzorgde room service, dineren bij kaarslicht… Drie sleutelwoorden op programma tijdens uw verblijf in deze uitzonderlijke accommodaties: luxe, rust en passie!

Overnachten als een holbewoner in het land van de Loire kastelen

Dit is een van de originele accommodatiemogelijkheden in de Loire Vallei. De hellingen van heel zacht kalk zijn «gemot» door vele holtes, grotten genoemd. Deze zijn ontstaan door steenwinning, gebruikt voor de bouw van de Loire kastelen. Nu zijn deze grotten veranderd in originele accommodaties. Luxe hotels of gezellige chambres d’hôtes bieden u de charme van een heerlijke nacht in de rots. Een onvergetelijke ervaring!

Ici, vivre est un art LogoEuropeSignatureText
LogoEuropeSignatureText